Következő

Kosár

A kosara üres

Cikk: Kültéri fények - kedvenceink a kertből, Leds-C4 Moal

Kültéri fények - kedvenceink a kertből, Leds-C4 Moal
kültér

Kültéri fények - kedvenceink a kertből, Leds-C4 Moal

A kültéri világítás nemcsak funkcionális szempontból fontos, hanem esztétikailag is meghatározza egy terület vagy épület hangulatát és atmoszféráját. Olyan fontos eleme környezetünknek, amely sokkal többet tesz, mint pusztán megvilágítja az utat éjszaka. A megfelelően kialakított kültéri világítás nemcsak biztonságot és kényelmet nyújt, hanem esztétikai élményt is teremt, kiemelve az épületek és kertek szépségét.

A legújabb trendek és fenntartható megoldások felhasználásával lehetőségünk van arra, hogy környezetbarát és stílusos megoldásokkal tegyük még élvezetesebbé udvarunkat, teraszunkat. 

A Leds C4 Moal például egy kültéri kollekció, melynek kortárs és időtlen dizájnja betonból készült. Ideális modern, kortárs stílusú külterekhez, melyekben meleg világítást biztosítanánk.

Tartalmaz egy fali lámpát és két oszlopot, melyeket akár bútorként is használhatunk, felhasználva a fény és árnyék játékát.

Technikai leírás ITT.

További információk

Nők és a világítás - nőnap alkalmából

Nők és a világítás - nőnap alkalmából

A Nemzetközi Nőnap alkalmából négy kiváló, a világítástechnikában jártas nőt szeretnénk bemutatni, akikkel közös projekteket valósított meg a márka és akik inspirálnak nem csak minket, de a követke...

Tovább
Világítástechnika új dimenziói: Hatékony és fenntartható megoldások
beltér

Világítástechnika új dimenziói: Hatékony és fenntartható megoldások

A világítástechnika az utóbbi évtizedekben óriási fejlődésen ment keresztül, különösen a hatékonyság és a fenntarthatóság terén. Az új generációs LED fényforrások nemcsak energiahatékonyságuk miatt...

Tovább